Freelance Alanım Burası. Merhaba, Dünya!

freelance-yazilimci

Bu blog ise, kendi kişisel blog adresimden farklı olarak tamamen profesyonel olarak kullanılacak. Yani ne fazla bir yazı girilecek, ne de kişisel blog rahatlığı olacak. (Bu yazı hariç)

Hatta yukarıda bir yerlerde eminim ki link çıkışı yapmışımdır siteye. Dediğim gibi tamamen profesyonel amaca yönelik olacak çünkü.

Freelance yazılımcı hayatımda yaptığım işleri, kullanımı ile daha avantajlı konuma geçtiğim uygulamaları, freelancer olanlar için ipuçlarını paylaşmak istiyorum. Tabi ki bunu yaparken, sizlerinde yorumlarla desteğini kazanmak istiyorum. Umarım beraber başarırız.

Bu yazı içerisinden sadece standart olan yorumları sileceğim. Ondan sonra ise, burası için biraz çalışma yapmam gerekecek. Çünkü, Tema tam istediğim şekilde değil. Biraz onu değiştirmem gerekiyor. Sonuçta burada freelance iş yapacaksak, burası da benim için önemli bir konumda. Bunu da öyle bir söyledim ki, sanki 12 yıldır kod yazan kişi ben değilim gibi. Olsun, yine de “ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz” düsturunca, biz de yapacağız burada bir şeyler.

Kendimden ve verdiğim hizmetler ile ilgili olarak da burada yazılar paylaşacağım. Her ne kadar rahat bir yazım tarzı olmayacak yazmış olsam da yukarıda, arkadaşlarım ile sohbet eder gibi yazacağım. Biraz açıklama fazla oldu gibi ama olsun, ben söyleyeceğimi baştan söylemiş olayım.

Peki neler yapabiliyorsun?

Eğer referanslarıma bakmak isterseniz; referanslar bağlantısına tıklayabilirsiniz. Neler yapabildiğimi merak ediyorsanız; neler yapıyorum bağlantısına, hangi teknolojiler ile işinizi yaptığımı merak ediyorsanız, kullanılan teknolojiler bağlantısına tıklayarak, freelance yazılımcı ya da danışman olarak benimle çalışmak isterseniz de; iletişim bağlantısına tıklayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir